Vi skaper morgendagens attraktive arbeidsplass

Ditt sted for kreativ inspirasjon, innovasjon og vekst

 

Vi er stolte av å utvikle, bygge og skape morgendagens attraktive arbeidsplasser i hele Norden. Og for å sikre at vi innfrir både våre kunders forventninger og våre egne høye ambisjoner, er vi tett på leietakernes egen arbeidshverdag. Det er menneskene som er nøkkelen når vi hver dag søker ny innsikt om løsninger som skaper energi og overskudd, enten det er i Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors eller København.

 

Hva som gir arbeidsdagen mening, er høyst individuelt. Det som gjør kontoret til et godt sted å være, er det vi har felles. Et sted hvor det føles godt å komme inn, et sted hvor du føler deg hjemme. Et sted der arkitekturen, rommene, lyset og fargene gir energi. Kort sagt: Et sted som inspirerer deg, og som gjør det enklere å få ting gjort.

 

Vi vet at lokalene, kontoret og arbeidsplassen betyr svært mye for at du og dine kollegaer trives på jobben og for at virksomheten når sine mål. Vårt mål er å hjelpe våre leietakere med å lykkes, ved å gi dem det beste stedet å jobbe.

 

 

Bærekraft og innovasjon

 

For oss går innovasjon og bærekraft hånd i hånd. Vi vet at kontinuerlig læring, nytenkning og videreutvikling må til for å kunne utvikle fremtidens næringseiendommer i tråd med våre høye klimaambisjoner.

 

I Skanska har vi mål om å være klimanøytrale innen 2045. Et avgjørende steg på veien dit er at alle våre eiendommer skal være klimanøytrale i 2037. I vår jakt på bedre løsninger finner vi stadig nye grep som sikrer at våre bygg blir fremtidssikre arbeidsplasser, skreddersydd til både kundenes og samfunnets behov. I vår rolle som innovativ pådriver samarbeider vi med ledende partnere i bransjen, og søker stadig etter grensesprengere som kan teste og utforske de nye idéene vi trenger for å bygge et sterkere selskap og et bedre samfunn.

 

Gjennom vårt klimaarbeid skal våre eiendomsprosjekter være klimanøytrale i 2037.

Hans Wallström, Director Sustainability

 

Vi driver utvikling og innovasjon gjennom eiendomsprosjektene våre – for våre kunder, i samarbeid mellom oss i Skanska og innovative samarbeidspartnere.

Henrik Ahnström, Director of Product, Process & Innovation

Dette er Skanska
 

Skanska er et av verdens største selskaper innen prosjektutvikling og entreprenørvirksomhet. I over 135 år har vi vært til stede i utvalgte markeder, som i dag omfatter både Norden, Europa og USA.

 

Vi kombinerer global erfaring med lokal ekspertise og solid finansiell styrke. Dette gjør det mulig for oss å håndtere noen av verdens mest komplekse byggeprosjekter. Eiendomsutvikling og -forvaltning styrker vår tilstedeværelse i hele verdikjeden, og i alle ledd av vårt arbeid er bærekraft og varige verdier en grunnleggende del av det vi gjør: Vi bygger for et bedre samfunn.

Dette er Skanska Næringseiendom
 

I Skanska Næringseiendom utvikler, bygger og skaper vi attraktive, bærekraftige og fleksible arbeidsplasser i Oslo-området. Med 130 nordiske kollegaer er vi til stede i hele Norden, og har samtidig sterk lokal forankring, med særlig fokus på Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö, København og Helsingfors.

 

Vi skaper fremtidsrettede, klimasmarte løsninger som hjelper våre kunder fram til kreativitet, arbeidsglede og vekst. Våre prosjekter sertifiseres etter strenge klimakrav i BREEAM-NOR-standarden, og vi var også først i Norge med presertifisering av bygg etter WELL Building Standard for helse og velvære, basert på medisinsk forskning.

 

Det er viktig for oss at prosjektene våre bidrar til en positiv utvikling for både bedrifter, medarbeidere og nabolagene vi befinner oss i. I Skanska Næringseiendom jobber vi derfor bevisst med både arkitektur, teknologi, arbeidsformer og fleksibilitet i alle våre prosjekter. Vårt samfunnsansvar gjenspeiles i hvert eneste prosjekt, og vi anstrenger oss for å utvikle gode kontorbygg som gir merverdi for leietakere og investorer. Gjennom vårt systematiske arbeid med bærekraftig eiendomsutvikling bidrar vi til et bedre samfunn.

 

I Norden har vi hittil utviklet mer enn 2 482 000 kvm næringseiendom, hvorav 1 503 000 kvm kontorlokaler og 509 000 kvm logistikkarealer.