Karriere i Skanska Næringseiendom

Skanska Karriere hero 1920 x 1080

Vil du bygge et bedre samfunn med oss?
 

Er du nysgjerrig på oss? Ta gjerne kontakt, så får du vite mer! Vi er et nært og sterkt kollegafellesskap som utvikler næringseiendom i Oslo, Stockholm, Göteborg, Malmö, København og Helsingfors, gjennom separate, lokale selskaper som alle har tilgang til Skanska-konsernets fulle styrke både kunnskapsmessig og finansielt.

 

Vår ambisjon er å være den ledende utvikleren i våre markeder, og det er her du kommer inn. Hos oss kan du få rike muligheter til å utvikle deg sammen med gode kollegaer, som sammen skaper fremtidens klimasmarte arbeidsplasser. Kulturen vår preges av respekt og omsorg for hverandre, aktivt arbeid med inkludering og mangfold og entusiasme for å gjennomføre de beste prosjektene, med fokus på innovasjon, bærekraft og lønnsomhet. Hva som er det beste med å jobbe her?

 

La oss gi ordet til de som vet det best:

 

I Skanska får jeg muligheten til å jobbe med kollegaer som har en sterk industriell kompetanse og får tilgang til et unikt fagmiljø. Skanska er en aktør som tar samfunnsansvar og driver bransjen i riktig retning med våre høye ambisjoner innenfor bærekraft og innovasjon. Dette gir oss også en legitimitet som gjør at vi alltid blir tatt på alvor som utvikler og bransjeaktør.

Audun Lyngstad, Business Development Manager

 

Vi driver utvikling og innovasjon gjennom eiendomsprosjektene våre – for våre kunder, i samarbeid mellom oss i Skanska og innovative samarbeidspartnere.

Henrik Ahnström, Director of Product, Process & Innovation

 

Vi får ta del i byutviklingen i Oslo med våre fremtidsrettede og bærekraftige kontorbygg. For meg er det viktig at vi er en seriøs og robust aktør som tar ansvar, og at arbeidsdagen byr på varierte oppgaver med frihet under ansvar.

Kristian Balke, Project Manager

 

Som en del av Skanska Næringseiendom får jeg mulighet til å jobbe med dyktige og engasjerte kollegaer og samarbeidspartnere. Jeg får bidra til å utvikle gode kontorbygg hvor leietakerne trives, i prosjekter med høye ambisjoner om en god byutvikling og redusert klimaavtrykk.

Kathrine Vanem, Leasing Manager

Mer om å jobbe hos oss

 

Vi er ikke bare til stede i Oslo. Vi har også kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors og København.

 

Vi arbeider i hele verdikjeden, fra prosjektidé til ferdig bygg. Det innebærer investering i eiendom, undersøke etableringsmuligheter, søknadsprosesser, forstudier og prosjektering videre til bygg, utleie, eiendomsforvaltning og salg.

 

Vi har jevn fordeling av kvinner og menn, i alderen 20 til 65 år. I vår siste medarbeiderundersøkelse svarte hele 100% at de ville anbefalt oss som en god arbeidsplass.

Jobb i Skanska

Vil du være med på å utvikle fremtidens attraktive lokaler, eiendommer og steder? Våre medarbeidere er vår største styrke, og når du vokser som menneske, utvikler vi oss som selskap. Se våre ledige stillinger og utvikle fremtiden med oss.

Om oss

Skanska Næringseiendom utvikler, bygger, leier ut og selger kvalitetssikrede, bærekraftige og fleksible kontorbygg i Oslo-området – og i resten av Norden.