ROM FOR JOBB

Interiørarkitekten om den gode arbeidsplassen

Contact image Hélène Andersen Hélène Andersen

Heidi Krohn Olsen er daglig leder hos Krohnark og brenner for arbeidsplasser som skaper engasjement og resultater. "Folk elsker å ha det bra på kontoret - helst bedre enn hjemme!"

Under Skanskas frokostseminar om den gode arbeidsplassen delte Heidi Krohn Olsen, daglig leder hos Krohnark, sine refleksjoner om det å skape en god arbeidsplass. Hovedfokuset var hvordan utformingen av kontorarealer påvirker oss.

 

Kan du fortelle om de viktigste kriteriene for en god arbeidsplass sett fra ditt ståsted?

 

- Trivsel er alfa omega; der folk trives, skapes det god atmosfære som igjen skaper gode resultater. Det er så enkelt som at dersom du har det bra så smitter det over på teamet, resultater av det man leverer og kundetilfredsstillelse. Samt god livskvalitet generelt.

 

- Å sette mennesket i sentrum er fremtiden samtidig som bedriftsmerkevaren styrkes, det er i humankapitalen de virkelige verdiene ligger.

 

- Bedrifter som bruker interiørarkitektur som virkemiddel er fremtiden. Dette er starten på en revolusjon, i fremtiden vil mange kontorlokaler se annerledes ut enn det de gjør i dag. Flere bedrifter vil redefinere hva et kontor er og vi kommer til å oppleve en sterk grad av innovasjon og oppfinnsomhet innen kontorløsninger i tiden fremover. Det gleder jeg meg til, sier Heidi Krohn Olsen.