Bærekraftige drømmekontorer

Destinasjon kontor

 

Arbeidsplassen - kontoret - skal være et sted du har lyst til å komme til, et sted du har det bra. 

 

Et sted der du gjerne tar morgenkaffen din. Et miljø som rommer alt fra kjappe diskusjoner til store idéer. Der du har frihet til å fokusere både på krevende arbeidsoppgaver og på sprudlende spontanitet. Et sted som er nøye gjennomtenkt, utformet med omtanke. Med varige kvaliteter og bærekraft i veggene.

 

I vår klimaplan har vi satt oss som mål at alle våre eiendommer skal være klimanøytrale i 2037. Det vil si at de skal oppnå netto null klimapåvirkning i løpet av byggets levetid.

 

Vi sikter høyt. Mot kontoret som både dagens og morgendagens medarbeidere gleder seg til å komme til.

  

Utvalgte eiendommer

Nivå, Økern

By: Oslo
Type lokaler: Kontor
Størrelse: 24 000 kvm
Innflytting: 2026

Nivå ligger svært sentralt plassert på kollektivknutepunktet Økern, tett på både t-bane og buss i Østre Aker vei 25. Her skal vi utvikle et fleksibelt og varig kontorbygg med høye miljøambisjoner.

Prosjektets hjemmeside

Parallell, Løren

By: Oslo
Type lokaler: Kontor
Størrelse: 685 - 1 425 kvm
Innflytting: Ledig nå

Parallell er et kontorbygg som har medarbeidernes trivsel og velvære i fokus. Kombinert med gjennomtenkte løsninger og gode lysforhold byr Parallell på et bedre og friskere arbeidsmiljø.

Prosjektets hjemmeside Sende inn interesse

Pilar, Helsfyr

By: Oslo
Type lokaler: Kontor
Størrelse: 19 300 kvm
Innflytting: 2026

Pilar - med kraft til å bære. På Pilar forenes rehabilitering, nybygg og sirkulærøkonomi – og blir et attraktivt kontorbygg med ambisiøse klima- og miljømål.

Prosjektets hjemmeside
VÅRT BÆREKRAFTSANSVAR

Fornøyd med overgang til strengere miljøkrav

– Dette ga oss større utfordringer, og var et helt riktig valg, sier Synnøve Lyssand Sandberg, etter at Skanska Næringseiendom inkluderte to kommende kontorbygg i nye og strengere miljøsertifiseringskrav.
MIN ARBEIDSPLASS

Skreddersydde lokaler på Oslos tak

Da Bravida flyttet inn i splitter nye lokaler, hadde de fem måneder på seg til å fylle et tomt betongskall med en spesialdesignet kontorløsning. Les hvordan det gikk.

Snakk med oss om deres kontorbehov

Vi hjelper dere på veien frem til deres nye kontorlokaler, uansett hvilke behov dere har.